שריטה מבורג, חשש מ hiv או הפטיטיס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/11/2023 | 23:41 | מאת: נדב

נשרטתי קלות מבורג בעת שטכנאי פירק פנל של תריס חשמלי תקול ונתן לי את הברגים שפירק שאשמור לו. אם הטכנאי גם נשרט מאותו הבורג והוא נשא לא מטופל של hiv או הפטיטיס האם יש סיכון להדבקה בhiv או בהפטיטיס בסיטואציה המתוארת? פרט חשוב לא ראיתי בעין שאריות דם על הבורגף וגם השריטה הייתה שטחית ביותר ללא דימום והסימן של השריטה בקושי נראה

שלום נדב, תיאורטית, זה אפשרי. מעשית, זה לא נראה לי סביר. הרבה בריאות אפי

27/11/2023 | 06:29 | מאת: נדב

תודה ד"ר החפרין על תשובתך המהירה. האם אתה אישית היית נבדק לhiv והפטיטיס בעקבות אירוע כזה, או מתעלם בהנחה שהסיכוי לכך זניח

מתעלם

מנהל פורום מחלות זיהומיות