הדבקות בזיהומים בבריכת שחייה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/11/2023 | 23:31 | מאת: פאולה

שלום דוקטור הלפרין ברצוני לשאול אותך בבקשה אני לאחר 3 ניתוחים בשנה האחרונה פרפורציה ופריטוניטיס במעי ניתוח לפקרוסקופי לשטיפות וניקוז הדלקת ניתוח שני כריתת סיגמואיד ושלישי כריתת תוספתן וסמוך לזה גם חליתי בקורונה שהסתבכה לדלקת קרום המוח על רקע שלבקת חוגרת האם עצם זה שעברתי 3 ניתוחים בפרק זמן של פחות משנה יכול לגרום לי למערכת חיסון מוחלשת יותר מהרגיל ? האם הסיכוי שלי להידבק בזיהומים גבוה יותר אם אני נכנסת לבריכה או ג'קוזי לדוגמא ? תודה רבה על המענה

שלום פאולה, הניתוחים המןזכרים בשאלתך אינם נחשבים כסיבה מקובלת להחלשת המערכת החיסונית, ואינם הופכים אותך ליותר רגישה להדבקה בזיהומים בעת שהות בברכה או בג'קוזי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות