הפרשה לבנה מהשופכה. חייב עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/11/2023 | 13:48 | מאת: דני

שלום אני דני בן 26 מזה שנה כבר שאני סובל מהפרשות שקופות לפעמים לבנות מהשופכה וצריבה באיזור הכיפה והאשכים היה לי מגע מיני עם בחורה שאובחנה עם כלמידיה יותר מאוחר,הלכתי לרופא סיפרתי לו והוא הביא לי אזניל 4 כדורים במכה אחת פלוס זריקה של רוציפין הטיפול לא עזר ולאחר כשבועיים קיבלתי דוקסילין למשך שבוע הטיפול גם לא עזר לאחר מכן קיבלתי טיפול של דוקסילין למשך שבועיים פלוס זריקה של רוציפין הייתה הפוגה בתסמינים למשך חודש וחצי אולי חודשיים ואז התסמינים חזרו וכעת אני שוב מקבל דוקסילין למשך 10 ימים אני מציין שערכתי יותר מ10! בדיקות של std pcr בזמנים שונים במשך שנה שכולם יצאו שליליות כולל בדיקות hiv סיפיליס סצהבת ותרבית שתן רק בבדיקת שתן האחרונה ראו שיש ליקוציטים בשתן מה שמצביע על זיהום כלשהו כך נרמר לי לפחות הייתי בבדיקה של 2 אורולוגים שפשוט קבעו שזה הדבקה חוזרת למרות שלא נראה לי זה הקייס כי אחרי מספר טיפולים נמנעתי מקיום יחסי מין למשך מספר חודשים ראיתי גם רופא אור שלא זיהה משהו חריג ועכשיו נשלחתי לזיהומולוג אליו עוד לא נקבע לי תור אני יודע שזה חשוב ללכת לזיהומולוג ואני גם אלך אבל רציתי לשמוע חוות דעת שלך והשארות מה זה יכול להיות? ואיך בדרך כלל מטפלים בדבר כזה. תודה מראש.

שלום דני, אינני משוכנע שהבעיה המתוארת בשאלתך היא זיהומית, ואני ממליץ על המשך בירור של אורולוג. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות