דלקת גרון ובעיות שהתווספו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/11/2023 | 01:19 | מאת: דלקת גרון

אני לוקחת כרגע מוקסיפן 3 פעמים ביום כבר 3 ימים צריכה לשבוע ישלי דלקת גרון הייתי אצל רופאת נשים ישלי קנדידה באיבר מין והיא נתנה לי פלוקנזול מחר אני צריכה לקחת את הכדור השני לאחר שבוע האם ניתן לקחת כדור פטריות בזמן מוקסיפן? לא שתיתי היום בקושי אולי ליטר ונהיה לי צהוב בניגוב וצריבה אולי פטרייה או דלקת בשתן אבל אם יש דלקת בשתן המוקסיפן שאני לוקחת לדלקת גרון יכול להוציא את הדלקת בשתן למרות שאני כבר ביום השלישי ונשאר שבוע שואלת אם זה יכול לעזור באופן תיאורטי? ולגבי הפלוקנזול האם אני אקח מחר אז הפטריה תעבור? לא יודעת למה ישלי צריבה אוף אני אשמח לתשובה אני ממש בלחץ קצת ממש הסתבכתי

שלום, 1. במידת הצורך, אפשר לקחת 'מוקסיפן' ו'פלוקונאזול' ביחד. 2. אם יש לך דלקת חיידקית בדרכי השתן- יתכן שהחיידק שגרם לה רגיש ל'מוקסיפן'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות