חולשה קשה אחרי דוקסילין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/11/2023 | 13:49 | מאת: אלי

דוקטור שלום יש לי האשימוטו מה10.10 חוויתי סיפוטמים של כאבים ולחץ בראש.. לחץ בחזה... דופק עולה יורד.. גם לחץ דם. רק ב9.11 אובחנתי לפי בדיקה סרולוגית עם q fever spotted fever. לקחתי דוקסילין במשך 10 ימים 200 מג. כשלקחתי דוקסילין זה עשה לי לחץ בגב בראש לחץ בחזה... יכול להיות שהייתי רגיש לזה. ביום ראשון הפסקתי את הטיפול לאחר ביקורת נאמר לי במפראה זיהומית בתל השומר שהערכים של q fever הן מהעבר ולא סביר שחליתי בזה. מצד שני היה לי גם spotted fever. הרופא אמר שהטיפול מספק ואפשר להפסיק. מיום ראשון עד היום יש לי תסמינים מאוד מאוד קשים. חולשה רגלים וידיים לפעמים תחושת הירדמות. נימולים ותזוזות שרירים. כאבים חזקים לחץ בראש החולשה ברמה כזו שקשה לי ממש ללכת אתמול הייתי במיון וראה אותי נוירולוג ולדעתו זה בגלל הטיפול והטראומה של הגוף ואני אמור להיות בסדר. היום העייפות כל כך גדולה שעזבתי את הסופר באמצע קניות הרגשתי שאני עומד ליפול. אשמח לעצות שלך תודה

שלום אלי, עצתי היא המשך מעקב ובירור בעזרת רופא/ת המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות