אימוץ 2 כלבים גורים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/11/2023 | 22:52 | מאת: נירה

שלום דוקטור אפריים אני לקחתי 2 גורים יתומים שזרקו על האמא סלע והרגו אותה הכלבים לא מחוסנים בני 10 ימים שמתי את אחד הגורים על החולצה שלי והוא שילשל עליי על השיער והכל אני חפפתי את הראש כמובן והתקלחתי אני מפחדת שהשיער נגע לי בפה האפ הסיכוי גבוה לקבל מחלה? יש לי עוד שאלה אומרים שבהאכלה צריך ללחוץ להם על פי הטבעת בעדינות ועל האיבר מין כדי לגרות שתן ויציאה כי אין להם אמא האם זה בסדר לעשות זאת או שזה יגרום למחלות? תודה רבה.

23/11/2023 | 22:53 | מאת: נירה

ללחוץ עם נייר או עם בד אבל אני לא יודעת אם זה יכול לגרום למחלןת דבר שני.. כשהאכלתי אותו שמתי אותו על החולצה והוא שילשל לי

שלום נירה, 1. הסיכוי לא נראה לי גבוה. 2. את שאלתך בנוגע ללחץ על פי הטבעת של הגור עלייך להפנות לוטרינר/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות