שלום מקווה שאפשר לשאול פה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/11/2023 | 19:03 | מאת: הללי

היי מדובר בתינוק בן 8 חודשים הוא נולד עם רעד בגפיים ואז היו קצת בעיות רפלקסים בבדיקת ניורולוג אובחן עם היפוטוניה אקסיאלית אך טונוס תקין בגפיים אולטרסאונד מוח פעמיים העלה ממצא של נוזל חוץ מוחי שנאמר לי שהוא שפיר ויתנקז לבד לא כל כך ידעו להגיד לי מה יש לו במיון רופא בכיר שלל אפילפסיה על פי בדיקה בלבד הוא בעיכוב התפתחותי לא מזמן שוב היה אצל ניורולוג עקב הקף ראש גדול במיוחד שם נאמר שיש קצת בעיה ברפלקסים שהוא לא חושב שיש בעיה מאוד חמורה אבל זרק לי באוויר משהו ומאז הוא במילואים!!! לציין שלא היה לילד חום גבוה רק פעם אחת אחרי חיסון! כל הבדיקות בהריון היו תקינות ולכן לא בוצע מי שפיר הניורולוג אמר שיש סיכוי שנדבק בהריון במחלה זימוהית(חלילה) ושכדאי לבדוק זאת שאלך לרופאה שלי קודם לבדוק בדיקות דם וירוסים ומשם להמשיך הלאה זרק לי גם שאפשר לתת טיפול מונע של אנטיביוטיקה בנתיים (אין לי מושג איזה שם) לא רשם מרשם כי אמר בואי נעשה בדיקות למקרה חירום ונמשיך הלאה אני עשיתי בדיקות אין תשובות של הכל בנתיים אני בלחץ מה לעשות האם אפשר חתת איזו אנטיביוטיקה מונעת למקרה חירום ? אם כן איזה ? לציין בן 8 חודשים!!! תודה מקווה שאתה מבין את הלחץ

שלום הללי, אני חושש שאינני מכיר טיפול אנטיביוטי "לבינתיים" המקובל בתינוק כמו זה המתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות