שאלה לגבי אזניל ובדיקת שתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/11/2023 | 17:29 | מאת: .

שלום, 1. מותר לבצע בדיקת שתן בזמן נטילת אזניל? 2. Stool pathigens שלילית- מותר להפסיק נטילת אזניל באמצע? נלקחו עד כה 3 כדורים. תודה רבה, שבוע טוב.

שלום, 1. מותר, אבל זה עשוי להשפיע על תוצאת הבדיקה. 2. זה אפשרי- רצוי בהוראת הרופא/ה שרשם/ה את הטיפול. הרבה בריאות אפי

19/11/2023 | 07:08 | מאת: .

תודה רבה על המענה.. 1. במידה ובדיעבד נטלתי טיפול מלא של אזניל לשווא, בנוכחות בדיקת צואה תקינה, יכול להיגרם נזק או השלכה כלשהי בגין הנטילה המיותרת? 2. כדי שתבוצע בדיקת שתן מהימנה, ממתי מרגע סיום נטילת האזניל ניתן לבצע בדיקת שתן? תודה רבה, שבוע טוב.

שלום, 1. זה אפשרי אך לא שכיח. 2. מספר ימים. הרבה בריאות אפי

19/11/2023 | 15:46 | מאת: .

הי ד"ר, לאיזה נזק אפשרי או השלכה אתה מתכוון? תוכל לפרט בבקשה? עכשיו אני קצת בלחץ כי בדיעבד נטלתי סתם את הטיפול.. תודה על המענה.

לכל תרופה יש תופעות לוואי אפשריות, ו'אזניל' איננה יוצאת מהכלל הזה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות