תוצאה של בדיקה מחלת HIV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/11/2023 | 16:08 | מאת: אנונימית

שלום דוקטור קיבלתי תשובה false positive בהערה רשום: מדובר בבדיקה חוזרת שבה התקבלה תשובה חיובית לhiv במכשיר ארכיטקט. בדיקת אישור שבוצעה על ידי משרד הבריאות במערכת נוספת (וידס) נמצאה שלילית. לאור היעדר שינוי בבדיקה חוזרת מדובר בתוצאה false positive (תוצאה חיובית שאינה אמיתית) והתשןבה הסופית היא: אין עדות להדבקה בhiv. האם אני יכולה להיות רגועה לגבי תשובה כזאת מסורבלת? האם אני מסכנת את הפרטנר שלי? האם אני צריכה לעשות בדיקות כלשהן כדי לגלות מה הסיבה שקיבלתי תשובה מסורבלת כזאת? תודה מראש, אני עדיין מאוד מודאגת

שלום אנונימית, אני חושש שאין לי מה להוסיף על כך שבבדיקות שצרפת אין עדות להדבקה ב- HIV. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות