חיידקים בקטריות על הידיים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/11/2023 | 22:55 | מאת: אנונימית

שלום לך דוקטור אפי ישלי שאלה הכלבים אצלי בבית של המשפחה עם פרווה מלוכלכת לא מתקלחים בקושי וישנים ליד האסלה גם האסלה הם לא מנקים ויש גם עכברים בבית שבאים במגע בהפרשות שלהם גם לפעמים יש להם על הפרווה את הצואה של העכברים כי הם יושבים על זה והכלבים גם יושבים על שתן וצואה ליטפתי את אחד הכלבים הקטנים ליטפתי אותה רגיל בראש ואז היא הסתובבה וליטפתי אותה בבטן כי אני נגעלת ללטף אבל לא רציתי שהכלבה תיהיה עצובה עכשיו אני לא ממש בוחנת אז אני מלטפת אותה והיד גם נוגעת בבטן ואיפה שהאיבר מין כי הכל קרוב ומרגישים משהו רך והישבן הכוונה היא בגב אז ליטפתי מלטפת שם ואני מפחדת חלילה שנגעתי בחור שם או משהו איזה פחד כי זה כלב אני לא מסתכלת איפה אני מלטפת הבעיה היא שזה חיידקים אחר כך שוטפים ידיים בצורה טובה אז העניין הוא היה מיכל סבון שבקושי יש סבון כולו ממולא מים וקצת קצף שמילאו אותו שמתי על הידיים בקושי שיפשפתי את כל היד רק שמתי קצת אפילו לא שטפתי עם מים גם כל הידיים היו שיערות באתי לקחתי סבון מהחדר שלי חדש ואז עף לי שפריץ של מים או משהו לכיון הפה מהידיים כי שפשפתי ממש קצת עם המיכל הזה עף שפריץ לכיון הפה מתי שהלכתי לקחת את הסבון הבעיה היא שבלעתי ואז שטפתי את הפה הבעיה היא שהידיים שלי מזוהמות בחיידקים מהאיבר שלה מהישבן שלה מהחור שלה אולי ישלה דם בפרווה גם המגע עם העכברים לא יודעת האם סביר לקבל מחלה פה? ואני ממש בן אדם סטרילי בסך הכל ליטפתי את הכלבה אני חושבת שכל בן אדם היה שוטף ידיים ומשתדל אבל זה קרה בטעות אני גם ממש מפחדת שליטפתי למעלה איפה שהגב ואז היד נגעכ בישבן ואני מפחדת שזה לא נגע בחור או משהו או בדם על הפרווה או פצע או משהו כי הפרווה שלהם מלוכלכת האם סביר לקבל מחלה? בגלל שעף לי שפריץ לתוך הפה מהידיים המלוכלכות..האם לדאוג אני אהיה בסדר? פרווה מלוכלכת והיא גם יושבת לפעמים על שתן וצואה וישלה מיטה משלה.. אבל ככה הם.

14/11/2023 | 22:57 | מאת: אנונימית

בידיוק באתי לקחת סבון חדש ועף לי שפריץ לפה

שלום, הבה נקווה שלא נדבקת בשום דבר. הרבה בריאות אפי

15/11/2023 | 12:45 | מאת: אנונימית

תודה דוקטור אפריים על הכל מכל הלב על הסבלנות ועל היחס תודה רבה לך האם אני צריכה לדאוג? השפריץ נבע מהמיכל ששמתי על הידיים אבל היה חיידקים בידיים

שלום אנונימית, לו היה קורה לי משהו דומה לא הייתי דואג יותר מדי. הרבה בריאות אפי

15/11/2023 | 20:40 | מאת: אנונימית

תודה רבה לך דוקטור ממש תודה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות