אבחנה נוספת של המקרה שלי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/11/2023 | 17:30 | מאת: אלי

דוקטור שלום התברר שיש לי spotted fever ו Q FEVER ביחד. דוקסיציקלין למשך 10 ימים 200 מג ביום אשמח לטיפים והדרכה ממך תודה מראש

13/11/2023 | 17:34 | מאת: אלי

spotted fever lgg negatives spotted fever lgm >100 murine typhus lgg negatives murine typhus lgm >100 q fever 1 lgg 400 q fever 1 lgm negatives q fever 2 lgg 1600 q fever 2 lgm negatives

13/11/2023 | 22:17 | מאת: אלי

שאלה נוספת דוקטור... דוקסיציקלין עושה לי לחץ בראש האם זה נורמלי,ואם לא האם יש תחליף? המון תודה

שלום אלי, המשך טיפול ב'דוקסיציקלין' להשלמת שבועיים. הרבה בריאות אפי

שלום אלי, הסיבה ללחץ בראש היא לא בהכרח ה'דוקסיציקלין', ומומלצת בדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות