תולעים לילדה בת 8, עזרה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/11/2023 | 19:47 | מאת: שירן

שלום דר ילדה בת 8 שסובלת מתולעים באופן כרוני כל כמה חודשים נדבקת שוב ושוב מכבסים תחתונים קבוע ב60 מעלות (היא לפעמים אוכלת עם הידיים וזה לא טוב, אבל זה הרגל שאנחנו לא מצליחים למנוע) האם יש דרך לטפל באמצעות תרופה שאינה וורמוקס או לבצע בדיקה אולי משהו במעיים לא תקין שדורש תוספת של ויטמינים וכו׳ אשמח לכל עצה שתאיר את ענינו

שלום שירן, 1. הדרך הטובה ביותר למנוע הדבקות חוזרת בתולעי סיכה היא מתן טיפול במקביל ל כ ל הנשאים של התולעים שנמצאים בסביבתה ב מ ק ב י ל. 2. חלופה תרופתית אפשרית ל'וורמוקס' נקראת Pyrantel pamoate. 3. אינני מכיר תוספת ויטמין כלשהו שמסייעת בטיפול במחלה או במניעתה. הרבה בריאות אפי

09/11/2023 | 22:57 | מאת: שירן

שלום דר אנחנו מטפלים בכל מתגוררי הבית במקביל ובכל זאת כל כמה חודשים נדבקת שוב האם מדובר במערכת עיכול וחיסונית נמוכה ? אני אובדת עצות

שלום שירן, לא בהכרח מדובר במערכת חיסונית פגועה, וסביר יותר שהיא נדבקת שוב ושוב מבני כתתה או מחבריה האחרים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות