האם אני יכולה להיות רגועה ממקרה זה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/10/2023 | 16:33 | מאת: אנונימית

אני פשוט עדיין קצת בחרדה אני מעדיפה לסמוך על תשובתך כי אני לא רופאה עם ידע כמוך וחרדה באה ממקום גם של אי הבנה קרה לפני שבועיים מקרה אמא שלי הביאה לאחיינית שלי אוכל להאכיל את הכלבים והידיים שלהם נגעו אחת בשנייה עוף וקבב אחיינית שלי ליטפה את הכלבים בבטן ובאיבר שלהם לפני כי היא ילדה קטנה שלא מבינה ואמא שלי הביאה לחמניה עם שניצל שמחומם במיקרו ככה שחיידקים לא מתים פה ממש אמא שלי טענה ששטפה ידיים אבל קשה לי להאמין בגלל שהידיים שלהן נגעו מה הסיכוי שאקבל מחלה מסוכנת מהכלבים מאיבר מינם? האם להירגע או לעשות בדיקות?

שלום אנונימית, הסיכוי לא נראה לי גבוה. הרבה בריאות אפי

29/10/2023 | 17:27 | מאת: אנונימית

האם במקרה כזה יש חיידקים מסוכנים שישארו לי בגוף או ידביקו מישהו אחר היית דואג מיזה? כי אם האחיינית נגעה באיבר מין של הכלבה שהיא יושבת על דבריל מזוהמים שיש לנו עכברים ודם בבית צואה ושתן והכל ואז נגעה לאמא שלי ביד כדי לקחת ממנכ אוכל לכלבים ואמא שלי לא שטפה ידיים הם נגעו ביד ליד בידיים והכינה אוכל זה לא נורא? בעצתך אני שמה נייר על האסלה

29/10/2023 | 18:52 | מאת: אנונימית

גם שהיא ליטפה אותה יכול להיות שהיא הייתה על צואה במרפסת או דם והיא ליטפה אותה וגפ נגעה בצואה או בדם ברצפה אני מנסה לא להבהיל את עצמי אבל הכל יכול להיות בבית הזה..

עדיין הסיכוי לא נראה לי גבוה

מנהל פורום מחלות זיהומיות