אי נוחות בבטן ויציאות מרובות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/10/2023 | 23:12 | מאת: עדי

שלום, אני מקבלת כבר שבוע אנטיביוטיקה בשל אבצס שהתפתח ליד פי הטבעת. צריכה להשלים טיפול ל- 10 ימים ונוטלת במקביל פליגל וציפרודקס. מהיום (היום השביעי לטיפול) סובלת מרגישות בבטן, כאבים קלים אך מציקים ויציאות רבות ורכות מהרגיל. 1. האם ייתכן שמדובר בתופעת לוואי לטיפול שהחלה מאוחר? 2. האם ניתן להסתפק בשבוע טיפול במקום 10 ימים? הרופא אמר שנראה שהמקום מחלים ב"ה. תודה רבה. שבוע טוב.

שלום עדי, 1. התסמינים המתוארים בשאלתך יכולים לנבוע מהטיפול שאת מקבלת. 2. את השאלה הזו עליך להפנות לרופא/ה שרשם/ה לך את הטיפול הזה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות