טיפול שיננית ....

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/10/2023 | 09:29 | מאת: אפרת

שלום, הייתי בטיפול אצל השיננית ועל הידית שבה היא כל הזמן נוגעת כדי לכוון את התאורה ראיתי דם עוד בתחילת הטיפול (כלומר לא ממני) הייתי ראשונה באותו היום כלומר עברו כמה שעות מהטיפול הקודם. אני גם חוששת שהמכשיר שאיתו עבדה בפה שלי נגע באותו מקום של הדם היבש. האם ניתן להידבק בצהבת c או באיידס בצורה כזו? תודה רבה

שלום אפרת, הדבקה ב'צהבת C' או ב'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלך לא נחשבת כסבירה. הרבה בריאות אפי

29/10/2023 | 12:08 | מאת: אפרת

תודה ד"ר. האם יש צורך להיבדק לאיידס וצהבת c לאחר כזה מקרה?

שלום אפרת, לו לי היה קורה משהו דומה לא הייתי טורח להיבדק רק בגללו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות