שיעול יבש אחרי קורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/10/2023 | 21:39 | מאת: שלי

שלום, בת 33 לפני כ-3 שבועות חליתי בקורונה. היה חום גבוה 4 ימים, נזלת וליחה. לא הייתה בעיה של קוצר נשימה ולא שיעול אבל אחרי שהחלמתי נשארתי עם שיעול יבש, משתעלת באמצע שאני מדברת. מרגישה כמו דגדוג בתחילת הלוע שגורם לי להשתעל. אציין שעד גיל 20 הייתי עם אסתמה בטיפול משאף. האם צריך לבדוק את זה או פשוט להמתין? אם כן מה לבדוק? מה יכול לעזור להקל על השיעול? תודה

שלום שלי, 1. מתיאורך נראה לי שאפשר להמתין עוד קצת כדי לראות אם הבעיה נפתרת עצמונית. 2. בבתי המרקחת יש תכשירים רבים (שאינם מחייבים מרשם רופא) המיועדים להקלה על שיעול. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות