חשיפה לחיידקים בזמן אוכל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/10/2023 | 15:43 | מאת: אנונימית

שלום דוקטור אפריים אני כל הזמן מברכת אותך אני לא יודעת מה הייתי עושה אם לא היה לי פורום של זיהומים אני נחשפת המון לחיידקים בזכות המשפחה שלי אני כמה שנים במצב הזה יכול להיות שהמערכת החיסונית שלי התרגלה לזה ולכן אני לא חולה ? יש צלחות של הכלבים שתמיד מניחים לכלבים לאכול על הרצפה יש דם על הרצפה שתן צואה לפעמים כל מיני דברים מזוהמים וגם צואת עכברים אוספים את כל הצלחות ושמים על השולחן אוכל וכל יום זה חוזר אני אגיד לך תאמת אני באמת מסכנה עם זה כי הייתי שוטפת צלחות של הכלבים בעבר ואז היו מחזירים אותם גם ככה לרצפה אז התייאשתי מהעניין ואמא שלי ואחים שלי מלטפים את הכלבים בבטן והכל ובגלל שהאיברים קרובים אז הם נוגעים באיבר מין של הכלב ולא שמים לב ואני מתה מפחד מלחלות כי אז הם נוגעים באותם צלחות שהם אוספים ושמים על השולחן שהם מלטפים אותם ונוגעים בהם והחיידקים עוברים לצלחות האם הסיכוי גבוה? אמא שלי הביאה לי לאכול אבל לא ניקתה את השולחן והתייאשתי היא שמה את זה על בד אבל הלחמניה נגעה בשולחן בכל מקרה..אני מאוד חרדה עם חיידקים צואתיים וחיידקים של איברי מין של כלבים והתייאשתי ככה שזה לא עוזר וסכין שטפה רק עם מים ולא משנה כמה אצעק על האנשים פה זה לא יעזור אני גם לא יכולה לא לאכול ולא לחיות אז אני אוכלת וכשאני דואגת לעצמי אני מקפידה על ניקיון רק רציתי לשאול מה אתה חושב על המקרה במידה וזה כל יום קןרה היית דןאג?? האם החיידקים של המין שלהם יכול לעבור אלי אני לא יודעת אם הצלחות מעבירות חיידקים לשולחן וישלי בורות בעניין אני לא יודעת מה חיידקי מין של כלבים יכולים לעולל לי?

24/10/2023 | 15:45 | מאת: אנונימית

כמה זמן החיידקים של המין שלהם ישרדו על השולחן ועל אןתם צלחות.?

שלום אנונימית, לו היה קורה לי מקרה דומה לא הייתי דואג יותר מדי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות