צואה עם ריר בהריון מדאיג או שלא?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/10/2023 | 23:08 | מאת: שאלה

שלום וברכה ד"ר מצד אחד מרגישה לא נעים לשתף אבל אני חייבת את עצתך אני בהריון שבוע 12+5 והייתה לי צוואה רגילה לא שלשול או משהו עם קצת ריר בניגוב יש לי סיבה לדאגה? זה הייתה רק פעם אחת אני אציין שמלפני 4 שבועות בערך היה לי גם ככה בשבוע 7 וזה נעלם כלא היה והכל היה תקין ב"ה אז יש לי סיבה לחשוש הפעם או שבגלל שזה היה רק פעם אחת בלבד להיום אין ממה לדאוג?

שלום, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לפורום של רופא/ה גאסטרואנטרולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות