העלמות טעם וריח קורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/10/2023 | 10:39 | מאת: תום

היי, חליתי בקורונה לפני עשרה ימים , ביום החמישי בערך איבדתי את הטעם והריח . מה משך הזמן המקסימלי שהדבר אמור להמשך ? האם קיים כבר טיפול לכך? מעבר לאימון ריח שאני מבצע תודה

שלום תום, 1. רוב (כ- 90%) מחולי ה'קורונה' שמאבדים את חוש הריח והטעם מחלימים (מבעיה זאת) בתוך כחודש; אך יש שסובלים ממנה כבר מספר שנים ללא שיפור. 2. על טיפול חדש במחלה (הזמין כיום רק ביפן)- ראה קישור לכתבה שפורסמה אתמול- https://www.scientificamerican.com/article/new-pill-helps-covid-smell-and-taste-loss-fade-quickly/ הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות