שמיכות פוך וכריות שהיו בשימוש

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/10/2023 | 02:00 | מאת: שואלת

שלום, האם וירוסים כמו איידס או הפטיטיס b/c יכולים להשאר על שמיכות פוך וכריות שהיו בשימוש עם מצעים וקיימו עליהם יחסי מין? הכוונה לשמיכות ולכריות בלי המצעים, אותם הורדתי. אם זה יכול לעבור דרך המצעים. תודה רבה

שלום שואלת, זה תלוי בגורמים שונים כגון טמפרטורת הסביבה והלחות. בתנאי מזג האוויר העכשווים בארץ, סביר שהם יכולים להשאר "בחיים" במשך מספר שעות. הרבה בריאות אפי

18/10/2023 | 11:29 | מאת: שואלת

הבנתי. ואם אחרי השימוש סגרתי אותם בתוך שק כזה של איחסון (לא ברור אם בד או פלסטיק ואם נושם), ומאז עברו כמה חודשים?

כנ"ל

18/10/2023 | 15:20 | מאת: שןאלת

אני לא מבינה כ״כ, כתבת לי בתגובה הראשונה שהם יכולים להשאר מספר שעות, ואז שאלתי לגבי שמיכות שארזתי לפני כמה חודשים ואני רוצה לפתוח עכשיו. מה לגביהם?

שלום שואלת, את יכולה לפתוח ולהשתמש. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות