שאלה נוספת לטוקסופלזמה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/10/2023 | 17:21 | מאת: יעל

כשאני מכינה פרגיות, שמתי לב שיש חלקים שלא נצרבים עד הסוף והם מעט אדומים. הכוונה לא אדום כמו בשר חי אבל גם לא לבן. אני מבשלת 10 דקות כי אחרת זה נשרף האם חלילה יש סכנה בלאכול את החלקים שלא יצאו לבנים לחלוטין או שעדיף לוותר עליהם ולאכול רק מה שהתבשל עד הסוף

שלום יעל, 1. עקרונית, ככל שבשר הוא מבושל יותר כך הסיכוי להידבק ממנו ב'מיקרובים' שונים קטן. 2. מעשית, הסיכוי להידבק ב'טוקסופלזמה' במהלך אירוע כמו זה המתואר בשאלך נחשב כנמוך ביותר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות