האם הלחם בטוח לאכילה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/10/2023 | 08:14 | מאת: קרן

היי אני בהריון ולא מחוסנת לטוקסופלזמה. בעלי עשה קניות ושמתי לב שהלחם שאמנם היה עטוף בניילון, שכב באותה השקית של הבשר הקפוא (שניצל דק) והיו על הלחם אדים מהבשר שגם היה אטום אך הייתה קרבה ביניהם. האם הלחם בטוח לאכילה? חוששת בגלל המגע בין הבשר ללחם למרות ששניהם היו אטומים

שלום קרן, אין זה סביר שהלחם המתואר בשאלתך נגוע ב'טוקסופלאזמה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות