האם בטוח לאכול את המזון?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/10/2023 | 10:34 | מאת: נועה

שלום, אני בהריון והייתי היום בסופר וקניתי דברים סגורים אבל גם קניתי ירקות ופירות שהיו חשופים. לאחר מכן שמתי לב שציפור עפה בסופר בעיקר על התקרה. מבינה שזה לא תקין מבחינה תבורואתית ולכן מעוניינת לדעת האם לוותר על הפירות והירקות בהנחה והציפור עלתה עליהם?? אילו מחלות יכולה להעביר? הבשר שקניתי היה סגור אבל אני לא יודעת אם אטמן אותו בסופר או שהגיע מוכן סגור

שלום נועה, אני נוהג לשטוף ירקות ופרות ולאכול אותם. הרבה בריאות אפי

12/10/2023 | 17:31 | מאת: נועה

גם אני שוטפת תחת מים זורמים ומקלפת את הקליפה. האם בגלל שהייתה ציפור בסופר, מומלץ סבון?

אפשר להשתמש בסבון מתאים

מנהל פורום מחלות זיהומיות