פרונכיה שלא עוברת כבר חודש,וחצי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/10/2023 | 22:00 | מאת: ריקוש79

החל מחודש יוני התחיל לי כאב אודם ונפיחות בבוהן ימין רופאת משפחה אמרה לי למרוח משחה אנטיביוטית 2 פעמים ביום ולעשות אמבטיה עם מים וסבון וללכת לפדיקוריסטית אכן עבר לי אחרי 3 ימים הייתי אצל פדיקוריסטית שטענה שאין לי ציפורן חודרנית אחרי חודש שוב,חזר זיהום שוב מרחתי ועשיתי אמבטיות ועבר ואז החל מחודש סםטמבר חזר ולא עוזב אותי עד עכשיו למרות שכבר מרחתי מליון סוגי משחות כבר חודש וחצי ברצף משתפר מעט אחרי שבוע צריכה להחליף משחה כי כבר לא מועילה אגב כבר 4 חודשים שהולכת רק עם סנדלים ולא עם נעליים סגורות . הייתי לפני שבועיים בחול הייתי עם נעלי ספורט רחבות ולמרות טיפול עם משחה אנטיביוטית ואמבטיות החמיר המצב ואפילו יצא מוגלה רופאת עור אומרת שאין מה לעשות שזה פרונכיה ורק ככה מטפלים אני חסרת אונים עוד מעט יתחיל החורף וגשמים ואני לא יכולה להשים נעליים סגורות כי ישר כואב ומתנפח ומחמיר וגם לא יכולה להפסיק להשים משחות כי ישר מחמיר שמפסיקה מה לעשות????

שלום ריקוש79, אפשר לבצע בדיקת דימות כלשהי כדי לחפש גוף זר באזור. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות