מקרה שקרה בשירותים בשדה תעופה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/10/2023 | 12:01 | מאת: עדי

דר הלפרין שלום. הייתי אתמול בשירותים ציבוריים בשדה תעופה. כשבאתי לכיור לשטוף ידיים השפריצו עלי מים מתוך הכיור לתוך הפה והעיניים..מדובר במים עומדים בכיור שלא ירדו. לא בלעתי את מה שהשפריץ על הפה אבל כמה טיפות נגעו בשפה ובלשון ובתוך העין. האם אפשר להדבק ככה במשהו? במידה וכן במה? תודה רבה

שלום עדי, תחלואה בזיהום בעקבות אירוע כמו זה המתואר בשאלתך איננה שכיחה. במידה והוא יקרה, נראה לי סביר שיהיה זה זיהום מעיים כלשהו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות