אנטיביוטיקה למחלת שריטת חתול

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/10/2023 | 01:47 | מאת: מיכל

שלום. שרט אותי חתול ויש לי מחלת שריטת חתול. זה כולל כאבי פרקים ושרירים וחום קל. קיבלתי אמוקסיקלאב במינון 0.875 מ"ג לחמישה ימים פעמים ביום. העניין הוא שהכאבים באים והולכים. ומאחר וידוע לי שמדובר במחלה מסוכנת, השאלה היא כמה זמן לקחת את הכדורים האלה ? חמישה ימים ? שבעה ימים ? שבועיים ? או עד שהכאבים חולפים לגמרי ? תודה.

שלום מיכל, מחלת שרטת החתול יכולה לחלוף גם ללא טיפול אנטביוטי. במידה ומומלץ טיפול כזה, מקובל לתת אזיטרומיצין ('אזניל'). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות