האם לדעתך כדאי לבצע בדיקות שונות?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/10/2023 | 11:47 | מאת: שכחתי מהמקרה הזה ועבר קצת זמן מאז

היה מקרה שסיפרתי לך שאחיינית שלי ליטפה את הכלבה בבטן וגם באיזור איבר המין שלה כי היא לא מבינה וגם היא לא שטפה ידיים ונגעה לי במגבת ממש מרחה את היד שלה עליה ככה זה ילדים נוגעים ומשחקים ונגעה לי במלא חפצים ובדברים בחדר וגם בבגדים בתוך הארון אני זוכרת שנחתי צהריים שטפתי ידיים ונגעתי באותה מגבת רק לאחר מכן החלפתי כי לקחתי אותה לקניות ושכחתי זאת אומרת ניגבתי בה ושכחתי שהיא נגעה לי בה ומרחה ושיחקה בה אז סביר להניח שהחיידקים שהיה של הכלבה שם בערב החלפתי והכל פשוט שכחתי שנחתי צהריים ומתוך אי מודעות היד שלי נכנסה לתוך הפה מתוך שינה גם הכף למטה נגעה בתוך הפה גם מה הסיכוי האם צריך להיבדק? שכחתי שקרה לי מקרה כזה עבר כמה זמן ואני מרגישה בסדר..אני יודעת שיש אנשים שלא כלכך מחשבנים לכל דבר אבל אני מאוד סטרילית וזה היה מקרה שלא הכי שלטתי עליו אשמח לתשובה.

09/10/2023 | 11:48 | מאת: אנונימית

האם אתה דואג ממה שיכול לקרות ? כאילו אתה היית דואג?

שלום, לו לי היה קורה משהו דומה והייתי מרגיש טוב לא הייתי טורח להיבדק רק בגללו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות