כתם של משחת שיניים ליד כיור אמבטיה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/10/2023 | 04:17 | מאת: שיר

שלום וברכה, התארחתי אצל חברים וליד כיור האמבטיה היה כתם של שאריות משחת שיניים כנראה משימוש של מישהו. ניקיתי אותו עם הידיים ויש לי חתכים מיובש, ואולי הוא גם נגע לי בבגדים. האם וירוסים כמו איידס, הפטיטיס b/c יכולים לעבור כך? ואם זה רלוונטי אם עברו שבועיים וחצי מאז שהכתם שם? כי אם כן אני יכולה לשאול מתי התארחו לפניי, כי כך נראה לי אבל לא בטוחה.

שלום שיר, הדבקה ב'איידס' או ב'הפטיטיס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות