אכילת תירס מקופסאות שימורים פגומה בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/10/2023 | 23:49 | מאת: אנומימית

שלום לך ד"ר אני ב"ה בהריון שבוע 11 ואכלתי תירס מקופסאת שימורים אכלתי קצת ואז שמתי לב שהקופסה מהתחתית שלה לא נראית במיטבה הצבע של הברזל מלמטה היה מוזר זה עלול להזיק לעובר חס וחלילה אכלתי ממש מעט מה שכן הקופסאות לא הייתה מעוכה או משהו כזה

שלום אנונימית, אם האוכל בקופסא לא היה מזוהם אז את לא יכולה לפתח זיהום כתוצאה מאכילתו. הרבה בריאות אפי

08/10/2023 | 09:24 | מאת: אנומימית

תודה לך ד"ר על המענה ורציתי לשאול איך אני יכולה לדעת שלא היה בקופסאת תירס הזאת זיהום?

שלום אנונימית, לפי התיאור שלך אני לא מוצא סיבה לחשוד שהתירס בקופסה היה מזוהם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות