חיסון "בוסטר" לקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/10/2023 | 16:00 | מאת: אנונימי

שלום ד"ר הלפרין התחסנתי לקורונה.שמעתי שיש חיסון 3 שהוא "מעודכן" לזנים חדשים. האם אתה ממליץ להיתחסן? תודה

שלום אנונימי, עמדתי היא שכל אדם , ובמיוחד אלו עם מחלות רקע וגורמי סיכון, הרוצה לצמצם את סיכויו לחלות ב'קורונה' ו/או לפתח את סיבוכיה; אין לו/ה הוריות־נגד לקבלת החיסון; והוא/היא מכיר/ה את מגבלות החיסון ואת הסיכונים האפשריים הקשורים בקבלתו, כמו גם את החלופות הקיימות - מוזמן/ת להתחסן. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות