הכנת לזניה וחשש שאכלתי חלמון ביצה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/10/2023 | 12:21 | מאת: ליבי

שלום, טרימסטר שני. היום הכנתי לזניה עם ביצים ששברתי לפני שהכנסתי לתנור. השתמשתי בגבינה צהובה ורציתי לטעום לבדוק שלא חמוצה רק שאני לא זוכרת אם טעמתי עם כפית או עם הידיים שהיו נגועות ומלוכלכות בחלמוני הביצה. בהנחה וחלילה והכנסתי שאריות של חלמון ביצה לפה, רוצה לדעת לאילו תסמינים לשים לב ומה הסיכוי לחלות חלילה בסלמונלה או מחלות אחרות שמועברות על ידי ביצים לא מבושלות תודה

שלום ליבי, הסיכוי לא נראה לי גבוה. לשים לב לתסמינים כמו שלשולים, כאבי בטן, בחילות, הקאות וחום. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות