אירןע ב26 בספטמבר קורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/10/2023 | 18:42 | מאת: דנית

שלום דוקטור לגבי ה26 בספטמבר הייתי אמורה להיפגש עם המדריכה שלי היא עובדת עם מבוגרים ונחשפה לחולה מאומתת עבר כמה ימים מאז והיא מרגישה טוב האם אפשרי להיפגש מחר או שאחרי שבוע גם יש סיכון?

03/10/2023 | 19:28 | מאת: דנית

היא אמרה שלא חלתה מאז

שלום דנית, אם המדריכה שלך לא פיתחה תסמינים של 'קורונה' כשבוע לאחר מפגש עם חולת 'קורונה' אז סביר שהיא לא נדבקה ממנה ב'קורונה'. דרך אגב, הדרך המקובלת לשלול את האפשרות הזאת היא שהמדריכה שלך תבצע בדיקת 'קורונה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות