שילשולים מרובים והדבקויות חוזרות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/10/2023 | 12:05 | מאת: אברהם

בני בן השנה ןחצי (היה פג שבוע 34)נדבק המון בגן לפני כשלושה חודשים שלשל נורא במשך כשלושה שבועות!!! ובתרביות צואה הכל היה שלילי חוץ מ:Shi/invasive ECPCR שהתוצאה היתה POSITIVE רופא המשפחה נתן אנטיביוטיקה וחזר לעצמו בשבוע האחרון שוב משלשל כבר שישה ימים (ברמה שקיבל נוזלים כי התיבש) ושוב בתרבית יצא התשובה הנ"ל והרןפא שוב נתן אנטיביוטיקה ברצוני לישאול האם זה נורמלי? האם אני לא צריך ללכת איתו לבירור יותר מקיף ומה זה יכול להיות? תודה רבה רבה מראש אבא מודאג

שלום אברהם, זה שכיח למדי שילדים שהולכים לגן נדבקים שוב ושוב בחיידקים ובנגיפים שונים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות