ביצים שנקנו מהסופר מהמקרר ואחסנתם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/10/2023 | 09:31 | מאת: מורן

שלום וברכה, קניתי חבילת ביצים מהסופר והכנסתי למקרר. הוצאתי את החבילה בערב כדי להשתמש בהם אך שכחתי להחזיר למקרר והם היו כל הלילה בחוץ. יש 2 תאריכים על הביצים כאשר אני מבינה שהתאריך הקרוב יותר לא מצריך מקרר והתאריך הרחוק כן. האם ניתן להשתמש בביצים עד התאריך הקרוב שלהם או מאחר ושכבו כל הלילה בחוץ, צריך לזרוק? אני מבינה שיש סופרים שמחזיקים ביצים מלכתחילה בחוץ אבל השאלה היא איך להתנהל מלכתחילה עם ביצים שנקנו מהמקרר אך נשכחו בחוץ? מבינה שביצים הם מצע פורה לחיידקים ולכן רוצה לנקוט משנה זהירות תודה

שלום מורן, היות ואינני מכיר מחקר מדעי שבדק סיטואציה כמו זו המתוארת בשאלתך, תצטרכי לקבל את ההחלטה על גורל הביצים בעצמך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות