שלום אני סטרילית ברמות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/10/2023 | 20:55 | מאת: דניאלה

והייתי רוצה את הדעה שלך אני מתקלחת משתמשת במגבת ואז מנגבת איתה ידיים כמה פעמים רק לידיים ומשאירה אותה עד ליום למחרת בערב מתי מומלץ להחליף מגבת האם זה סביר להשתמש במגבת יומיים ולהשתמש בה לגוף ולידיים כיצד צריך לנהוג מבחינת שיקול בריא ומחשבה בריאה בלי מחשבות של סטריליות?

שלום דניאלה, אני חושש שאין בידי מספיק נתונים כדי לגבש דעה חד משמעית בנושא, וממליץ להחליף מגבת "בכל פעם שהיא נראית לא נקיה מספיק". הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות