נגעתי במכונת גילוח, קוצץ ציפורניים ומברשת שיניים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/10/2023 | 20:52 | מאת: שרה

שלום, התארחנו אצל חברים ובשירותים ליד הכיור היו מונחים מכונת גילוח, מברשת שיניים וקוצץ ציפורניים. זה היה על הקצה ולא רציתי שהילדים שלי יחתכו מזה כשזה שוטפים ידיים, אז נגעתי בזה והזזתי פנימה. לאחר מכן שטפתי ידיים. יש לי קילוף בעור שירד ממנו קצת דם (לא באותו זמן), הקילוף בחלק העליון ליד הציפורן, אז זה לא נגע ישירות, אבל חששתי שאולי מתי ששטפתי ידיים אולי הגיעו לשם חלילה נגיפים כמו איידס או הפטיטיס? האם זה מסוכן?

שלום שרה, הדבקה ב'איידס' או ב'הפטיטיס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות