אנטיסטרפטוליזין גבוה מאד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/10/2023 | 20:06 | מאת: רותם

הי ילד בן 6 מעלה חום וגרון גדוש עם נקודות על השקדים הגדולים מאד שלו. סבב אוגמנטין של שבוע נגמר לפני כמה ימים ועכשיו שוב מעלה חום. מעבדה Streptolysin 0 (ASLT) Ab | IU/ml ערך של 1224 מהיום. טיפול אנטיביוטי כל 2-3 חודשים. מה עוד אפשר לעשות כדי להפסיק לחיות על אוגמנטין כל הזמן?

שלום רותם, ASLO גבוה- אצל ילד שסבל לאחרונה מזיהום 'סטרפטוקוקוסאלי' בגרון - איננו מהווה הוכחה לזיהום עכשווי בחיידק זה. כדי לעשות זאת מומלץ לבצע תרבית גרון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות