כלבים עם פרווה מזוהמת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/09/2023 | 11:56 | מאת: אנונימית

שלום סיפרתי לך על הכלבים בבית שלי ושיש עכברים בחדרים רק לי לא והכלבים יורדים לגינה עם הצואה והכל ודורכים על דברים מלוכלכים לא מרבים לקלח אותם לעיתים תכופות וישלהם פרווה די מזוהמת כי הם יושבים ומתחככים בכל מיני דברים עבר יומיים מאז שהחלפתי סדין אמא שלי הכניסה לי את הכלבים בטעות והם ישנו פה האם להחליף מצעים היית מחליף? מה שתגיד אני אבצע אני רוצה להחליף מצעים לא מתוך חרדה אלא מתוך מחשבה הגיונית אז אני מתייעצת איתך.

שלום אנונימית, אני בעד לכבס את המצעים. הרבה בריאות אפי

29/09/2023 | 12:14 | מאת: אנונימית

תודה רבה דוקטור אפריים יקר על המענה המהיר אתה ממליץ שהחליף מצעים ואכבס את מה שיש כמובן? לכן שאלתי כי עברו יומיים אבל יש מקרים שכן מומלץ להחליף אם כלבים לא קולחו והם דורכים על צואה ושתן בבית ובגינה ועכברים והם מגרדים והפרווה לא נראית מלוכלכת לעין אבל יש צואה מפרעושים וכאלה בפרוןתם מומלץ להחליף כרגע?

29/09/2023 | 12:26 | מאת: אנונימית

בכל מקרה עכשיו כיבסתי ליתר ביטחון אבל החשיבה שלי הגיונית נכון?

29/09/2023 | 18:01 | מאת: אנונימית

דוקטור סליחה על השאלה אבל הם ישנו ואני מרגישה שהמזרן לח אולי בגלל שהייתי מרטיבה אותו המון פעם כי הכלבים היו ישנים איתי הייתי ממש שופכת דליים של מים על המזרן ומנקה בצורה אובססיבית אותו לפני חצי שנה הם היו ישנים איתי האם הרטיבות של המזרן שאולי לא התייבש מבפנים האם זה מסוכן ? האם הלחות שאני מרגישה כל החיידקים יכולים לעלות? כשהכלבים ישנו אצלי היום שזה חד פעמי כי הכניסו לי אותם העברתי מגבוני חיטוי על המזרן אבל לא ראיתי שלולית של שתן או כתמים על המזרן שמתי כרגע מגן מזרן כי לפני כן ישנתי בלי מפחדת שהחיידקים עלו לי עם הרטיבות

שלום אנונימית, אני בעד ליבש את המזרון בשמש. הרבה בריאות אפי

30/09/2023 | 19:02 | מאת: אנונימית

שאלה אחרונה לא נעים.. שמתי מגן מזרן אז לא מרגישים רטיבות כמו אתמול האם מבחינת חיידקים הם באמת יכולים לעלות לאחר תקופה ארוכה עם הרטיבות? והאם הוא יכול להתייבש עם הזמן נגיד עפ מאוורר דלוק? כי לשים אותו בשמש הוא יהיה במקום מאוד מלוכלך ואני מעדיפה להשאיר אותו בחדק

עדיף ליבש בשמש, אך אם אין אפשרות לעשות זאת אפשר לנסות לעשות זו בעזרת מאוורר.

מנהל פורום מחלות זיהומיות