מישהו פתח עליי וילון של בית חולים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/09/2023 | 20:19 | מאת: שלהבת

מישהו פתח עליי וילון של בית חולים שבאתי לראות את דוד שלי וזה נגע לי נסגר עליי בפרצוף ובאיזור הפה לא יודעת אם נכנס לי לפה אולי היה בו כתמי דם אולי צואה לא יודעת מה הסיכוי?? אני ממש מפחדת מה היית עושה? זה בביח ואין לי מושג אם הם נקיים כהלכה..

28/09/2023 | 20:28 | מאת: שלהבת

אם היה דם יש סיכוי על איידס? לא ראיתי מה היה בוילון

שלום שלהבת, הדבקה ב'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

29/09/2023 | 00:28 | מאת: שלהבת

והאם מפני חיידקים האחרים אני צריכה להיות בדאגה מפני המקרה המתואר ? תודה רבה לך דוקטור

שלום שלהבת, לו לי היה קורה משהו דומה לא הייתי דואג. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות