וירוס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/09/2023 | 21:16 | מאת: יעל

היי אני נורא פוחדת מוירוס הפפילומה לא מוכנה לקחת שום צאנס להידבק בו.( לבן זןגי היה בעבר קונדלימות אצלי הפאפ יצא תקין לחלוטין) בסיטואציה הבאה: שאני יורדת לבן זוגי כשעל איברו קונדום והפה שלי לא נןגע בעור שלו רק בקונדום יש דרך להידבק במידה וקיים אצלו הוירוס? ( כמובן במידה שהקונדום לא נקרע) שאלה שנייה נניח ולבן זוגי יש פפילומה והוא מדיי פעם נןגע עם היד שלו באיבר שלו שנגוע בפפילומה האם יש מצב שהיד שלו יכולה להידבק בוירוס ואז במצבים שבו ייגע עם היד באיבר מיני יוכל להדביק אותי בזנים מסןכנים לצוואר הרחם? אודה מקרב לב על מענה 🙏

שלום יעל, 1. זה לא סביר. 2. גם זה לא סביר. הרבה בריאות אפי

29/09/2023 | 09:42 | מאת: יעל

אוקיי ושאלה נוספת נניח ויש לי פפילומה באזור פי הטבעת ובעלי נגע שם ( בצורה שיטחית) ואז נגע גם באיבר מיני גם כלפיי חוץ לא דחף אצבעות. האם במידה והייתי נגועה באזור פי הטבעת הוא יכול להעביר אליי את הוירוס לאזור איבר מיני באמצעות היד שלו?

שלום יעל, ייתכן שזה אפשרי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות