האם שמש מחטאת?? חיידקים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/09/2023 | 10:30 | מאת: אנונימית

ישלי בגד שאפשר לנקות אותו רק בניקוי יבש והוא עלה לי הרבה כסף אז לא כיבסתי אותו שמתי אותו בשמש לשעתיים האם השמש מחטאת חיידקים? לא כיבסתי כי אי אפשר אבל הבעיה היא שבחדר שהיו הבגדים לא בשלי יש חדר של בגדים בבית היה עכברים ועכבר מת לא ראיתי אותו פיזית על הבגדים שלי אבל אי אפשר לדעת בכל מקרה לא הייתה צואה על הבגדים ויכול להיות שהייתה האם השמש תוכל לעשות עבודה או שיש משהו אחר שאפשר לעשות? ניקוי יבש לטעמי לא עוזר בחיידקים..

שלום אנונימית, גם חשיפה לשמש וגם ניקוי יבש יכולים להחיש את מותם של חיידקים שנמצאים על בגדים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות