פריחה אדומה לאחר חיסון פרבנר 20

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/09/2023 | 09:57 | מאת: שרון

שלום, בן 28, קיבלתי חיסון פרבנר 20 ביום רביעי האחרון. ביום ראשון, החלה להתפתח באותה זרוע אדמומיות, מעט רחוק ממקום הזריקה עצמו ויותר לכיוון הזרוע הפנימית. האם הדבר הוא תופעת לוואי מוכרת של החיסון? אם יש צורך לפעול איכשהו או שפשוט להמתין וככל הנראה הדבר יחלוף בעצמו? האם יש מניעה לבצע חיסונים נוספים בעוד כשבוע וחצי באותה הזרוע? תודה.

שלום שרון, 1. אדמומית באזור של זריקת חיסון היא תופעת לוואי ידועה. 2. עדיף לקבל זריקות חיסון שונות שניתנות במקביל או בסמיכות זו לזו בשתי זרועות שונות. הרבה בריאות אפי

27/09/2023 | 13:52 | מאת: שרון

האם כוונתך ממש סביב איזור הדקירה עצמו? אצלי מדובר במרחק של כ 5 ס''מ בנקודה הכי קרובה ובערך 8 ס''מ בנקודה הכי רחוקה

שלום שרון, האודם המופיע בד"כ בעקבות זריקת התחסנות הוא סביב אזור הדקירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות