בדיקות של HIV ומערכת החיסון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/09/2023 | 22:05 | מאת: אורן

שלום רב דוקטור אני רוצה להודות לך על הפורום הזה ועל הזמן שאתה מקדיש! שכבתי עם מישהי עם קונדום אבל היא ביצעה לי מין אוראלי בלי קונדום והבחורה בוא נגיד ששכבה עם המון גברים (לא שילמתי לה כסף ווכששכבנו לא ידעתי שהיא נערת ליווי אבל התברר לי מחברה של אותה בחורה שהיא נערת ליווי ואחר כך שאלתי את הבחורה והיא אישרה לי את זה). אני מאוד מאוד מודאג מהנושא הזה, שכבתי איתה בחודש אוקטובר 22 ומאז אותו מקרה עשיתי בדיקות למחלות מין ומה שמדאיג אותי בעיקר זה עגבת וHIV וביצעתי בדיקות בחודשים נובמבר 22, דצמבר 22 וינואר 23 מרוב הלחץ וכל הבדיקות יצאו תקינות. האם יש לי ממה לדאוג בנושא הזה או שאין לי צורך לבצע שוב בדיקה? לא שכבתי מאז עם עוד מישהי בגלל הלחץ הזה

שלום אורן, לו אני הייתי מקבל את התוצאות שאתה קיבלת לא הייתי טורח לבצע בדיקה נוספת רק בגלל האירוע המתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות