יבלת מסוג פפילומה ...........

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/09/2023 | 21:23 | מאת: אחת

הי ד"ר, שנה טובה. יש ל אולי אופציה לשלוח לי קישור כיצד נראית יבלת פפילומה? או ויראלית בכף הרגל? או שאולי תנחה אותי איך אני יכולה לדעת אם ויראלי או לא? ומה דעתך על לייזר? זה מסוכן או יעיל יותר מתכשירים?

שלום אחת, 1. יבלות שנגרמות ע"י נגיף ה'פאפילומה' יכולות להראות בצורות שונות. נסי לכתוב בגוגל את המילה papilloma ואז ללחוץ על Images. 2. קיימים טיפולים שונים ביבלות כאלו, ולכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות