גבינה צהובה שנפלה על הרצפה ואם יש חשש

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/09/2023 | 18:28 | מאת: אנונימית

דוקטור אפריים קרה מקרה לפני שבועיים אבל אני לא מרגישה חולה מאז לא רציתי לשגע אותך אז לא שאלתי הרגשתי לא נעים ישלי עכברים בבית ולפני שבועיים לפני ששטפתי אח שלי הפיל אריזה פתוחה של גבינה של גוש חלב שפותחים אותה והאריזה הייתה פתוחה לא סגורה הרמטית והיה הרבה צואה של עכברים ואני מניחה שתן של כלב וצואה לא ממש ראיתי מה הולך ברצפה לפני ששטפתי ודם כנראה מהכלבים הבעיה היא שהכלבים מתערבבים עם העכברים עם הפרושותיהם והיה עכבר מת שהתעסקו איתו הבית הזה סיפור כן שוטפים אבל לא כל יום כי זה מצב קשה עכברים באים בלי הפסקה לאיזור גם כשמוציאים ואז שכחתי מהגבינה אמרתי אני לא אוכל אותה עבר יומיים שלוש ואמא שלי הכינה טורטייה עם גבינה ולא יודעת אם חיממה או ככה ואכלתי אז מפחדת ממחלה כלשהיא בגלל שיש דם ברצפה צואה שתן ועכברים היה ממש כמות של צואת עכברים אשמח לתשובה תודה רבה.

שלום אנונימית, הבה נקווה ששום דבר לא קרה/יקרה. הרבה בריאות אפי

27/09/2023 | 10:27 | מאת: אנונימית

תודה לך דוקטור אפריים מכל הלב. באמת תודה לך

מנהל פורום מחלות זיהומיות