חיטוי מברשת שיניים עם חומץ

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/09/2023 | 07:50 | מאת: דנה חיילת

שלום דוקטור אשמח לתשובה, אני חיילת ואני חוזרת בסופשים הבית שלי לא נקי והמשפחה שלי לא מנקה את השירותים אני הייתי מנקה אבל אין לי זמן לנקות שאני מגיעה הבית וזה גורם לי לחרדה בכל מקרה אמא שלי שפכה בקבוק חומץ בשירותים ויש גושים גם בדפנות ולכלוך מזעזע לעיתים אני עושה באוויר אני מפחדת שאמא שלי קירבה את הפיה של החומץ לדפנות איפה שכל החיידקים והלכלוך המזוהם והצואה עכשיו אני מתמימותי שפכתי את החומץ בכוס וחיטאתי את המברשת שיניים לרבע שעה בתוך החומץ לא שתיתי כמובן מהבקבוק אבל אם ניקו בחומץ שירותים והפיה חלילה נגעה בדפנות או במשהו נורא מזוהם האם המקרה ממש גרוע? הרי שפכתי את התכולה של הבפנים של החןמץ אבל עדיין אולי נגע בפיה? אני קצת אובדת עצות שפכתי חומץ לתוך הכוס.

שלום דנה, הדבקה בזיהום כלשהו במהלך האירוע המתואר בשאלתך לא נראית לי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות