תולעים בישבן יכול להיות ומדובר בתולעים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/09/2023 | 06:08 | מאת: שרה

אני בת 27 שנראלי מוזר שיהינ לי תולעים אכלתי בצאת הצום משהן מאוד מתוק לא יודעת אם מזה עודד יציאה של תולעים י עשיתי עם בן זוגי יבש בישבן שהוא ממש שיפשף את האיבר שלו בתוך הישבן שלי ישלי פחד שהוא נדבק ממני בעקבות זה אבל הוא טוען שלא מגרד לו אז הוא לא צריך לקחת כדור לתולעים גם? התחיל לגרד לי בלילה אבל לא משהו בלתי נסבל האמת שהיום ניגבתי חזק את הישבן אולי מזה טחורים לא יודעת אם יש קשר.. עדיף להתחיל טיפול בתולעים לשלול?

26/09/2023 | 06:30 | מאת: שרה

הגירוד ב5 בבוקר 6 בבוקר

שלום שרה, 1. אם את חוששת שיש לך תולעים במעיים מומלץ לך לפנות לרופא/ת המשפחה שלך כדי לשקול בירור וטיפול בהתאם. 2. בשלב זה, אינני רואה הצדקה לכך שבן זוגך יקח טיפול נגד תולעים רק בגלל האירוע המתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות