ניקוב חור באוזן וכאבים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/09/2023 | 04:29 | מאת: מאיה

שלום דוקטור הלפרין גמר חתימה טובה לפני 5 ימים ביום חמישי האחרון הכוונה עשיתי ניקוב חור באוזן ביומיים האחרונים החלו כאבים במקום מיום הניקוב מרחתי בפנטן פלוס ואף חיטיתי עם אלכוהול מידי יום מה עליי לעשות ? יש לציין שאין לי אדמומיות בולטת לעין רק כאבים בעת מגע עם האוזן ושאני ישנה על הצד הנ"ל מכיוון שאני עם התקן מטרייה לאחר צנתור לא הייתי רוצה סיבוכים עתידיים הכוונה זיהום מה עושים במצב הזה ? תודה רבה על המענה המהיר

שלום מאיה, אני בעד בדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

26/09/2023 | 23:12 | מאת: מאיה

לילה טוב ד"ר הלפרין ניגשתי לרופא המשפחה הבוקר והוא נתן לי משחה אנטיביוטית למרוח במשך 5 ימים לאור הרקע הרפואי שלי החלטתי על דעת עצמי להוריד הערב את העגיל לחלוטין למנוע סיבוכים עתידיים תוך כמה זמן צריך להיסגר הנקב, נעשה לפני 6 ימים והאם יש צורך להתייחס לטיפול במקום כפי שיש עגיל ? הכוונה לחטא כל יום ולמרוח משחה אנטיביוטית ? יש עוד משהו שאוכל לעשות על מנת למנוע סיבוכים? תודה רבה על העזרה לילה טוב

שלום מאיה, 1. סביר שהנקב יסגר בתוך מספר ימים. 2. מומלץ להמשיך בחיטוי + במריחת המשחה עד לסגירתו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות