אמטריויר תופעות לוואי שלא חולפות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/09/2023 | 21:53 | מאת: יונתן

שלום רב במהלך העשור האחרון ניסיתי לקחת פעמיים אמטריויר ( פרפ) וכל פעם זה עשה לי תופעות לוואי רעות, כאלו משהו תקוע לי בגרון, עצם בגרון, בחילות, שלשולים. הכי גרוע היה משהו שתקוע לי בגרון. חולשה ניסיתי 10 ימים הכי הרבה והפסקתי מה אפשר לעשות. אני חייב להתחיל פרפ כי נקרעים לי קונדומים ואני בלחץ כל פעם ואני רוצה גם לטוס ולעשות סקס בלי והאם ניתן לשלב פרפ עם נוגדי דכאון שבקרוב ירשמו לי ועם אטומיק הפרעה להפרעת קשב וריכוז תודה

שלום יונתן, קיימים טיפולי PrEP אחרים מאלו שקיבלת (ושגרמו לך לתופעות לוואי בלתי נסבלות), ואני ממליץ לך לשוחח על כך עם הרופא/ה שרשם/ה לך טיפול זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות