תוצאות בדיקת כיח שעשיתי לפני כשבוע

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/09/2023 | 12:22 | מאת: אבנר

תשובתך לשאלתי WBCs +++ בכיח כי יש לי דלקת. האם לפנות לרופא משפחה להמשך טיפול כי אני סהכ מרגיש טוב ללא חום תודה לתשובתך

24/09/2023 | 14:09 | מאת: אבנר

דר' שלום, קבלתי עכשיו תוצאה של בדיקה נוספת (לציין אחרי חיסון שפעת וריאות) וקבלתי תוצאות כדלקמן: 'WBCs- ++ Epithelial cells - + תהליך - Fungus culture - positive Aspergillus - Aspergillus flava האם אבחנת הפטריה בבדיקה השניה הינה תוצאה של החיסונים .

שלום אבנר, 1. אינני מכיר קשר סיבתי בין חיסונים כלשהם לבין תוצאת הבדיקה המתוארת בשאלתך. 2. אני מציע לך לפנות בנושא לרופא/ה שהזמין/ה את הבדיקה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות